Warner Bros spouští v Česku nový televizní kanál: Legendární trháky zcela zdarma

Warner Bros. Discovery, mediální gigant stojící za HBO a dalšími populárními kanály, spouští v Česku novou televizi s názvem Warner TV. A co je nejlepší? Sledovat ji budete moci zcela zdarma.

 

 

Americký mediální gigant Warner Bros. Discovery spouští v Česku novou televizi Warner TV. V programu najdete seriály jako Smallville, Hranice nemožného, Super drbnu a filmy 2001: Vesmírná odysea a Blade Runner.

Warner Bros. Discovery je firma stojící za populárními kanály HBO, Cinemax, CNN a streamovací platformou HBO Max. A právě teď přichází s novinkou pro české diváky. Od 2. dubna zpřístupnil televizní program Warner TV, který nabídne pestrou škálu filmů a seriálů. Jen novější trháky si Warner Bros. Discovery zatím ponechává pro svou placenou službu HBO Max.

 

 

Jak kanál naladit?

Sledování Warner TV je snadné. Stačí vám anténa DVB-T2 a naladit kanál v Multiplexu 23, kde najdete i další oblíbené stanice jako Nova nebo TV Seznam. Kanál je dostupný zdarma pro všechny s DVB-T2 televizí či set-top boxem.

V běžném pozemním vysílání bude Warner TV dostupná v rozlišení 960 × 540p. Vyšší rozlišení HD (720p) získají zákazníci vybraných kabelových společností a digitálních televizí (IPTV), jako je například O2 TV.

S Warner TV si užijete skvělou zábavu pro celou rodinu. Ať už máte rádi napínavé seriály, kultovní filmy, nebo jen chcete relaxovat u pohodového sledování, Warner TV má co nabídnout.

 

 

Připravila: Petra Sauerová