TOP PONUKY
Sourcing Manager
dnes

Java Developer

Hledám Java AWS Developera pro zajímavý projekt v bankovním sektoru. Ovládáte Javu, Springboot, AWS, SOAP a REST services, SQL a máte znalost API a Kubernetes? Pak je tato příležitost právě pro vás. Přidejte se k dynamickému týmu a podílejte se na vývoji a správě klíčového backendového projektu. Ideální kandidát má dobré komunikační dovednosti, zkušenosti s prací v agilním prostředí a dorozumí se anglicky alespoň na úrovni B2. Pokud navíc ovládáte Kotlin, bonusové body jsou vaše. Neváhejte a zašlete vaše CV ještě dnes.

Sourcing Manager
dnes

Cybersecurity Analyst

Chcete byť na prvom rade boja proti kybernetickým hrozbám? Máte skúsenosti s IT a zaujíma vás oblasť kybernetickej bezpečnosti? Hľadám analytika kybernetickej bezpečnosti, ktorý sa zameria na vyhodnocovanie incidentov, forenznú analýzu a pravidelné vyhodnocovanie a reporting. Požaduji znalosť MSW, Linux alebo OS X, sieťových komunikačných protokolov a firewallu, skúsenosti s tímom a vodičský preukaz B. AJ na úrovni min. B2 takisto potrebná. Preferované sú skúsenosti s forenznou analýzou a chuť sa neustále vzdelávať a zvládnuť nové technológie. Pridajte sa do tímu a pomôžte chrániť digitálny svet.

PlayCool
dnes

Cestu českých videoher dokumentuje seriál Game Story

Zajímá vás vývoj českého herního světa až do dnešní podoby? Game Story slibuje nezapomenutelný a strhující zážitek. Dokumentární seriál tď najdete na iVysílání České televize.

Sourcing Manager
dnes

Technical Project Leader

Hledá se Technical Project Leader, který bude zodpovídat za přípravu technické specifikace a podporu nákupu, bude spolupracovat s integrátorem a instalací linky, koordinovat stěhování této linky a bude také provádět reporting. Příležitost si žádá zkušenosti s přípravou technické specifikace, praxi s projektovým řízením a angličtinu na úrovni B2. 

Sourcing Manager
dnes

Cybersecurity Analyst

Hľadám skúseného Cybersecurity Analytika pre zaujímavý projekt. Ak máte 5 rokov skúseností v IT alebo 2 roky v kybernetickej bezpečnosti, ovládate MSW / Linux / OS X a ovládate angličtinu na úrovni B2, túto príležitosť by ste nemali premeškať. Staňte sa súčasťou tímu, kde budete hodnotiť kybernetické bezpečnostné incidenty, sledovať nové hrozby a pracovať na zlepšení bezpečnostných postupov. Budete sa tiež podieľať na forenznej analýze a definovanie use case pre novovzniknuté hrozby. Ak tiež poznáte sieťové komunikačné protokoly, firewally, proxy servery a mate vodičský preukaz B, ste ideálny kandidát. Neváhajte a prihláste sa ešte dnes.

Novinky
1d.

Tesla chystá revoluci v dopravě, v létě představí robotaxi

Fanoušci Tesly a autonomních vozidel se mají na co těšit. Elon Musk před pár dny na sociálních sítích oznámil, že Tesla 8. srpna představí dlouho očekávané robotaxi.

Sourcing Manager
dnes

SAP FI Consultant

Jako SAP FI Consultant budete provádět analýzu finančních procesů pro klienta a navrhovat optimální řešení pomocí SAP. To zahrnuje nastavení účetních schémat, řízení nákladů, správu aktiv, účetní závěrky a další kroky. Měli byste mít alespoň 5 let předchozí praxe, hlubokou znalost podnikových procesů v oblasti financí a controllingu, zkušenosti s řízením dílčích projektů SAP a také potřebujete silné analytické myšlení a prozákaznický přístup. Neváhejte využít příležitosti a zašlete vaše CV ještě dnes.

Sourcing Manager
dnes

Java Developer

Jako Java Developer se budete podílet na tvorbě moderního, cloudového, docházkového a HR systému, který denně používá tisícovka firem. To vše v rámci menšího týmu. Systém již funguje, ale aktuálně se přidávají další funkce. Měli byste mít minimálně 3 roky profesní praxe v Java SE nebo Java EE, zkušenosti sREST API, Hibernate, Git, znalost nějaké relační databáze, zkušenosti s frameworkem Vaadin a chuť učit se novým věcem.

Novinky
2d.

Apple patentoval geniální nástroj umožňující revoluční ovládání iPhonů

Apple pro technologii MagSafe chystá revoluční novinku. Půjde o chytré otočné kolečko, které lze magneticky připevnit k zádům iPhonu a otevřít si tak dveře ke zcela novému způsobu ovládání.

Sourcing Manager
dnes

.NET Developer

Hľadám skúseného .NET Developera. Ak máte pokročilé znalosti C# .NET, skúsenosti s web services (JSON, XML) a dokážete písať čistý kód, táto pozícia je určená pre vás. Čaká vás vývoj .NET Core backend aplikácií, implementácia špecifických riešení a integrácia cez web služby. Minimálne 2-3 roky skúseností v prostredí .NET a znalosť angličtiny na úrovni B1 sú tiež nevyhnutnosťou. Ak máte aj skúsenosti so SQL, Gitom a DevOps (TFS), bonusové body sú vaše. 

Načítať ďalšie