TOP JOB OFFERS
Sourcing Manager
heute

Data Analyst

Využijte své schopnosti v Pythonu a Excelu a staňte se součástí firmy jako Data analytik. Budete se podílet na každodenní operativě na základě zadání od business oddělení a řešit kvalitu a význam dat s ostatními odděleními. Klíčové vlastnosti, které hledám, jsou komunikativnost, spolehlivost, samostatnost a proaktivní přístup, plus pokročilá úroveň angličtiny. Zkušenosti se Sparkem a Power BI jsou výhodou, ale nejsou nutné. Připojte se a uplatněte své dovednosti v datové analýze a SQL na zajímavých projektech.

Sourcing Manager
heute

FullStack Developer

Hledám Fullstack Developera. Chcete se podílet na implementaci Java aplikací, vývoji a nasazení aplikací v cloudovém prostředí a navrhování REST JSON API? Máte nástroje jako Java, JavaScript, React, Spring boot, SQL, CI/CD v malíčku a ovládáte také integrační standardy pro REST? Pak je tato příležitost právě pro vás. Pokud se také dokážete domluvit anglicky na úrovni C1, rád od vás uslyším.

CoolMovie
heute

Dubnové klenoty na streamovacích platformách

Zorientujte se v džungli streamovacích služeb a vyberte si z následujících dubnových trháků, se nimiž nešlápnete vedle. 

Sourcing Manager
heute

Test Engineer

Hledám juniornějšího kandidáta na pozici Payment Terminal Certification Test Engineera, jehož nápplní práce budou certifikační a akreditační testy platebních aplikací na POS terminálech a pokladnách. Jedná se o juniorní až mediorní pozici, kdy jsou nutným požadavkem předchozí zkušenosti s testingem, vysokoškolské technické vzdělání v oblasti IT, výborné analytické myšlení i komunikativní skills. Praxe s terminály nebo pokladnami by byla velice vítána, stejně tak jako zájem o obor, chuť se učit a aktivně se zapojovat v rámci agilního teamu. 

Sourcing Manager
heute

Security Expert

Hledám odborníka na Palo Alto. Připojte se k týmu a zapojte se do návrhu, konfigurace a nasazení bezpečnostních řešení pro finanční a podnikatelské prostředí. Vaší náplní práce bude také návrh a rozvoj bezpečnostních architektur, implementace svěřených řešení a tvorba dokumentace. Požadujeme certifikaci PCNSE, minimálně 3 roky praxe na implementačních projektech Palo Alto a schopnost konzultantské činnosti v oblasti bezpečnostních architektur. AJ na úrovni min. C1 je nutností. Uvítáme zkušenosti s implementací ve finančním nebo enterprise sektoru a znalost Prisma Access (SSE) a F5. Těším se na vás.

Novinky
1t.

Kyberzločinci útočí na Google Play: Tyto VPN aplikace jsou past

V obchodě Google Play se rozjela hrozba! Skupina podvodných aplikací, které se tváří jako VPN služby, ve skutečnosti mění váš telefon na nástroj pro nelegální aktivity kyberzločinců. Víme, kterým aplikacím se vyhnout. 

Sourcing Manager
heute

FullStack Developer

Hľadám skúseného FullStack Developera. Chcete sa zapojiť do návrhu a implementácie softvérových systémov? Máte skúsenosti s technológiami Python, Node.js, Java, JavaScript, C++, C# aj s relačnými databázovými konceptmi a web API? Dokážete pracovať s nástrojmi React, Angular a Vue? Vaša angličtina je minimálne na úrovni B2? Ak je vaša odpoveď na všetky otázky áno, hľadám práve vás. Pokiaľ vás táto príležitosť zaujala, neváhajte a prihláste sa.

Sourcing Manager
heute

Test Analyst

Hledám Test Analytika pro přípravu testovacích cílů, scénářů a dat. Budete vytvářet testovací požadavky, definovat vstupní a výstupní podmínky testů a spolupracovat na analýze a řešení defektů. Ideální kandidát má zkušenosti s nástroji Soap UI / Ready API, či Postman, schopnost nastavovat WS-Security a praxi s analýzou a návrhem testovacích případů. Důležité jsou také zkušenosti s prováděním funkčních testů na základě testovacích scénářů a s metodikami vývoje SW. Pokud dobře ovládáte nástroje UML, JIRA, SQL, máte přehled v IT technologiích, jste proaktivní, samostatný a spolehlivý, hledám právě vás. Příjemným bonusem budou vaše vědomosti v oblasti finančních produktů a bankovnictví.

Novinky
2t.

Přesnější, rychlejší a levnější: Google má předpověď počasí s AI

Google minulý týden představil nástroj SEEDS, který s pomocí umělé inteligence slibuje zpřesnit a zrychlit předpovědi, a to za zlomek ceny.

Sourcing Manager
heute

ServiceNow Developer

Hľadám ServiceNow Developera. Pokiaľ máte skúsenosti s platformou ServiceNow, s pracou so skriptovacími jazykmi (JavaScript, Glide API) a web development technológiami (HTML, CSS, XML, AngularJS, RESTful API), táto pozícia je pre vás. V rámci tohto projektu sa budete podieľať na navrhovaní, konfigurovaní a prispôsobovaní platformy ServiceNow a budete mať príležitosť pracovať na správe a vývoji integrácií, testovaniu a riešení problémov a v neposlednom rade vás čaká účasť na coding exercises a peer code reviews. Ak vás táto príležitosť zaujala, neváhajte sa prihlásiť.

Mehr laden