Brněnská pobočka CoolPeople v nových kancelářích

Brněnskou pobočku CoolPeople najdete na nové adrese. Tým čtyř desítek zaměstnanců se přesunul do nových prostor v centru Vlněna Office Park. Nové kanceláře nabídnou vyšší uživatelský standard i designový zážitek. Poněkud experimentální způsob využití prostoru nabízí pracovní i klidové zóny komfortně rozmístěné v uživatelsky dvojnásobně rozlehlém prostoru.

 

 

Nové kanceláře se nacházejí v komplexu Vlněna Office Park, který má svoji zajímavou historii, původně totiž šlo o továrnu vlnařského závodu. Nyní je z budovy v centru Brna moderní byznys park s prémiovými kancelářemi, coworkingem a maloobchodními službami.

V citlivém duchu se tedy také nesla realizace interiérů. Za ní stojí úspěšná architektka Andrea Pastrnek, která má na kontě ocenění kanceláří roku. I díky ní se podařilo pojmout uspořádání prostoru poněkud experimentálně – množství dostatečně velkých zón a koutků je od sebe komfortně vzdáleno ve velkorysém prostoru odpovídajícím dvojnásobnému počtu uživatelů.

 

 

Interiéru, který je koncepčně rozdělen na dvě části velkých týmů Sales a Sourcing manažerů, dominují prvky dřeva, plechu a bílých kachlíků. Kromě toho, že mají prostory i krásnou a prostornou terasu, došlo na přání členů týmu i na splnění originálních požadavků.

Tím je například stylové posezení v duchu pánského klubu pro obchodnický tým, nebo kuchyňky, které připomínají hipsterské bistro. Brněnská pobočka má, stejně jako všechny ostatní pobočky CoolPeople, i vlastní video studio s profesionálním zázemím.

 

 

Výhodou nových kanceláří pro jejich uživatele i návštěvníky je výborná dostupnost dopravního spojení. Budova se nachází kousek od hlavního vlakového a autobusového nádraží, komplex je také obklopen mnoha autobusovými a tramvajovými zastávkami MHD. Vlněna, která také nabízí vynikající kvalitu služeb, se nachází v blízkosti nákupního centra Vaňkovka, v historickém středu města.

 

 

Novou brněnskou pobočku CoolPeople najdete na adrese Přízova 1, budova E, 602 00, Brno. 

 

 

Pokud se chcete stát součástí brněnského týmu CoolPeople, vyberte si některou z nabízených možností spolupráce na tomto kariérním portále a ozvěte se na přiložený formulář ještě dnes! 

 

 

Připravila: Alena Čálková