CoolPeople představuje svůj nově posílený seniorní management, jednička na trhu s IT odborníky rapidně roste

Společnost CoolPeople vstupuje do nového roku s nově posíleným seniorním managementem. Od 1. 1. 2022 se aktivně podílí na plánované a rozsáhlé expanzi společnosti v následujících letech. Lídr na trhu tím potvrzuje svoji dlouhodobou tržní a finanční stabilitu, která je konstantou již 17 let. Headquarter společnosti v Praze nadále řídí veškeré aktivity a pobočky v Brně, Bratislavě, Vídni.

 

 

Seniorní management společnosti CoolPeople od 1.1. 2021 tvoří následující klíčové osoby.

 

Miroslav Pihorňa, CEO 

Novým CEO společnosti je Miroslav Pihorňa. Před více než 5 lety se transferoval na headquarter z oboru bankovnictví. Z pozice Branch Managera postupně převzal vedení jednotlivých poboček v Praze, Brně a Bratislavě. Od 1. 1. 2022 přebírá vedení Vídně. Plynule tak přebírá kompletní vedení společnosti ve všech zemích.

 

Iveta Pohanková, CFO

Iveta Pohanková úspěšně vede finanční oddělení více než 10 let. Za své působení postavila pevné základy a rezervy pro další úspěšný růst a rozvoj ve všech zemích. I díky ní se společnost staví mezi finančně nejstabilnější a nejspolehlivější partnery v oboru.

 

Vilém Terich, CMO

Pod vedením Viléma Tericha se marketingové oddělení velkou měrou podílí na úspěchu CoolPeople, a to nejen ve veřejném prostoru. Během 3 let vybudoval úspěšný marketingový tým, který generuje významnou část businessu společnosti. Svými několikaletými zkušenostmi z oboru přispěl k zásadním inovacím ve všech zemích, kde společnost působí.

 

Radka Bleho, HR Director

Radka Bleho patří mezi nejnovější posily. Díky svým letitým zkušenostem se velmi rychle zorientovala v „rozjetém vlaku“ a přebrala kompletní vedení HR oddělení, které je klíčové pro další úspěšný rozvoj a rozsáhlý růst společnosti.

 

Juraj Bujalka, Sales Director

Novým obchodním ředitelem je Juraj Bujalka. Bude kompletně zastřešovat obchodní týmy ve všech zemích. Před 4 lety začal na pozici Key Accout Managera na headquarteru, kde úspěšně pracoval na rozvoji řady klíčových klientů, postupně převzal vedení jednoho z obchodních týmů a od 1. 1. 2022 přebírá celkové vedení obchodní agendy.

 

Martin Daniš, Sourcing Director

Novým Sourcing Directorem se stává Martin Daniš. Bude mít na starosti vedení všech sourcing teamů. Na své pozici není žádným nováčkem. Za 4 roky svého působení ve společnosti zastával pozici Sourcing Managera v Bratislavě, kde postupně převzal vedení celého sourcing oddělení. Od 1. 1. 2022 bude nově řídit největší oddělení společnosti - Sourcing, který zároveň představuje nejsilnější ucelený IT recruitment tým na trhu v našem regionu.

 

 

Připravila: Alena Čálková