Strategický Employee Branding usnadní kandidátům i klientům spolupráci

Největší kariérní portál s prvky sociální sítě CoolJobs Social a web CoolPeople přidávají další funkční doplněk, který usnadní proces spolupráce. Osobní videovizitky jednotlivých Sourcing a Account Managerů vyřeší otázku prvního setkání – citlivě seznámí kandidáta s konkrétní osobou, s níž přijde do kontaktu, a která bude průvodcem vybraného projektu. Papírové kartičky, zdlouhavé telefonáty i ostych z první schůzky tak díky CoolJobs Socials mohou zůstat zapomenuty.

 

Novinka v podobě osobní videovizitky jednotlivých Sourcing a Account Managerů rozšiřuje portfolio strategického Employee Brandingu CoolPeople. Ten usiluje o maximální zrychlení a zjednodušení procesu spolupráce s kandidáty. Zájemci o projekt od první chvíle vědí, kdo je oslovuje a že v případě spolupráce budou pod pevnými křídly CoolPeople a zahrnuti veškerými benefity s tím spojenými.

Nová videovizitka taktéž prozradí profesní specializaci i všechny aktuální projekty daného Sourcing nebo Account Managera, o které by mohl mít kandidát zájem.

 

Strategický Employee Branding

Díky strategickému Employee Brandingu mají všichni zaměstnanci CoolPeople svou vlastní tzv. digitální vizitku, kterou prezentují kandidátům i klientům. V rámci této komplexní strategie má každý Sourcing i Account Manager zpracovanou osobní videoprezentaci, textový medailonek, navigaci na LinkedIn profil. U Sourcingu navíc najdete výpis aktuálně obsazovaných pozic na CoolJobs Socials.

Kandidát se tak snadno seznámí s tím, s kým přijde v rámci spolupráce s CoolPeople do kontaktu, kdo bude jeho průvodcem při výběrovém řízení i v průběhu trvání projektu, i kdo ho bude zastupovat na straně klienta. Profil Account Managerů zprostředkovává osobní videoprezentací klientovi první představení, které před začátkem spolupráce posílá místo klasické prezentace.

Profil Sourcerů i Account Managerů najdou uživatelé jednoduše, stačí ve feedu aplikace nebo v detailu konkrétní zakázky kliknout na jméno a profil vybrané osoby se zobrazí. Uživatel se tak bude moct okamžitě seznámit s profilem osoby, s níž bude komunikovat a spolupracovat, zjistit její profesní historii, profesní specializaci i další aktuálně nabízené projekty pro případ, že s touto konkrétní osobou chce kandidát spolupracovat i nadále.

 

 

Jedná se tak o velmi osobitý a personalizovaný přístup v propojení s inovací na trhu v oblasti recruitmentu. Doba papírových kartiček a formulářů, zdlouhavých telefonátů či e-mailových spamů je překonaná, funguje pouze kvalitní a citlivý přístup, opomenout nelze ani ekologický dopad – agenda v rámci spolupráce s CoolPeople probíhá v maximální míře digitální formou, samozřejmostí jsou elektronické podpisy i výkazy práce.

 

Tisíc kandidátů měsíčně

Propracovaná strategie Employee Brandingu odlišuje CooPeople od ostatních společností na českém trhu hned ve dvou aspektech - jednak svou velikostí, jednak viditelností. I díky tomuto unikátnímu způsobu přesvědčí měsíčně více než 1000 kandidátů a desítky klientů, aby s CoolPeople navázali spolupráci.

Kariérní portál CoolJobs Social se neustále přizpůsobuje aktuálnímu trhu a jeho potřebám. Přináší v největší frekvenci inovace v oboru Recruitment/HR, cílová skupina se tímto dostane k relevantním nabídkám a službám, které CoolPeople nabízí.

Chcete, aby vaše chybějící IT kapacity byly flexibilně obsazeny? Staňte se naším klientem, a i vaše nabídka se objeví kompetentním IT odborníkům v jejich nabídkách na CoolJobs Social

 

 

Připravila: Alena Čálková